Companie

3 iunie 2016

Dodi Plast Tech SRL este este o firma romaneasca cu capital integral privat, ce a luat fiinta in anul 2004, avand ca principal obiect de activitate fabricarea foliilor si ambalajelor din folie de polietilena.

De-a lungul timpului, datorita prefesionalismului, seriozitatii si orientarii permanente catre client a echipei noastre, prin participarea si implicarea in mod direct in activitatile companiei, Dodi Plast Tech SRL ajunge la o ascensiune rapida, dar si la dezvoltarea eficienta a companiei din punct de vedere uman, tehnic si economic.

Adoptand o politica de investitii in tehnologie moderna, de ultima generatie, suntem capabili sa oferim solutii tehnice optime din punct de vedere economic si adaptate perfect oricarui produs ce trebuie ambalat.

Gama extrem de larga de ambalaje ce pot fi executate, modalitatea de fabricare ( 1 sau 3 straturi ), varietatea materialelor din care aceste ambalaje se pot executa, implementarea sistemelor de management al calitatii ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2008, sunt doar cateva din premizele ce au stat la baza orientarii multor companii de nivel national si European in alegerea firmei DODI PLAST TECH SRL ca si furnizor al gamei de ambalaje din folii de polietilena si BOPP/CPP.

Contractand serviciile firmei noastre, clientii au avantajul de a colabora cu o echipa integra, de incredere, care va oferi solutii optime oricarei solicitari.